Konica Minolta - lider în gestionarea proceselor de printare (MPS)

Konica Minolta a fost recunoscută drept furnizor de servicii pentru gestionarea proceselor de printare (MPS), în cel mai recent raport "MPS Vendor Landscape, 2021" al Quocirca. Recunoașterea obținută confirmă, o data în plus, poziția de lider de piață a companiei. Pentru acordarea premiului au fost luate în considerare criterii precum domeniile de aplicare a soluțiilor dezvoltate de Konica Minolta și amploarea portofoliului de produse și servicii al companiei.

În conținutul raportului se subliniază faptul că oferta Konica Minolta este „cuprinzătoare, conține servicii de printare digitală, IoT, inteligență artificială și soluții de realitate augmentată”. Investițiile Konica Minolta, în special pe zona de IT, „i-au permis să își îndeplinească strategia de a furniza servicii IT integrate și să devină un partener de încredere în implementarea de soluții pentru digitalizarea proceselor de lucru din companie.”
 
„Suntem onorați să primim o nouă confirmare a poziției noastre de lider pe segmentul de gestionare a proceselor de printare, aflat continuu în mișcare”, spune Olaf Lorenz, Senior General Manager Divizia de transformare digitală, Konica Minolta Business Solutions Europe. Konica Minolta și-a menținut poziția de lider în rapoartele anterioare, din 2017. „De la organizații mici și mijlocii, până la companii multinaționale și globale, ne susținem clienții în transformarea digitală prin oferirea unor variante eficiente, care să reunească infrastructura de printare cu serviciile IT securizate și soluțiile cloud de ultimă generație. A fi lideri de piață este o dovadă că viziunea și angajamentul nostru sunt pe deplin aliniate la necesitățile în continuă evoluție ale clienților noștri".