Industriale

Filtru
  • (9)
  • (4)
Konica Minolta AccurioPress 6272P - sistem alb/negru de producție
Konica Minolta AccurioPress 7120 - sistem alb/negru de producție
Konica Minolta AccurioPress 7136P - sistem alb/negru de producție
Konica Minolta AccurioPress C12000 - sistem color de producție
Konica Minolta AccurioPress C14000e - sistem color de producție
Konica Minolta AccurioPress C4070 - sistem color de producție
Konica Minolta AccurioPress C4080 - sistem color de producție
Konica Minolta AccurioPress C7090 - sistem color de producție
Konica Minolta AccurioPress C7100 - sistem color de producție
Konica Minolta AccurioPress C83hc - sistem color de producție
Konica Minolta AccurioPrint 2100 - sistem alb/negru de producție
Konica Minolta AccurioPrint C4065 - sistem color de producție
Konica Minolta AccurioPrint C4065P - sistem color de producție

Imprimantele Digitale Konica Minolta: Echipamente Profesionale pentru Tipografii

Imprimantele digitale Konica Minolta din segmentul PRO & PRESS reprezintă echipamente de imprimare de ultimă generație, special concepute pentru tipografii. Aceste dispozitive sunt destinate pentru procesarea unor volume mari de imprimare și pentru asigurarea unei producții continue.

Caracteristici și Beneficii

Performanță

Imprimantele Konica Minolta se remarcă printr-o viteză ridicată de imprimare, ceea ce permite procesarea rapidă a unor volume mari de comenzi în cel mai scurt timp posibil. Acestea sunt o alegere ideală pentru tipografii, unde se cere o imprimare rapidă și eficientă.

Calitatea Imprimării

Datorită tehnologiilor avansate de imprimare, mașinile Konica Minolta asigură o calitate superioară a imprimării, cu detalii clare și culori bogate. Utilizarea tonerului Simitri HD garantează o calitate superioară a imprimării, durabilitate și economie.

Fiabilitate și Durabilitate

Echipamentele Konica Minolta din segmentul PRO & PRESS se remarcă prin fiabilitate și durabilitate ridicate, ceea ce asigură o funcționare stabilă chiar și în condiții de utilizare intensivă. Aceasta ajută la reducerea timpului de nefuncționare și la creșterea productivității.

Inovații și Tehnologii

Automatizare și Management

Imprimantele Konica Minolta sunt echipate cu sisteme avansate de automatizare și management, care simplifică procesele de configurare și control al calității imprimării. Acest lucru ajută la reducerea timpului necesar pentru pregătirea imprimării și la creșterea eficienței producției.

Finisaje Diverse

Mașinile Konica Minolta oferă diferite posibilități de finisare, cum ar fi agrafarea cu capse, perforarea, un finisator pentru coasere cu clema de plastic, pliere Z și pliere pentru plicuri, permițând crearea unei game variate și de calitate de materiale tipărite.

Opțiuni Suplimentare

Imprimantele Konica Minolta asigură, de asemenea, imprimarea de bannere, fabricarea de broșuri, imprimarea pe plicuri și legarea lipită fără cusătură, extinzând astfel posibilitățile tipografiilor și oferind o gamă mai largă de servicii pentru clienți.

Concluzie

Imprimantele digitale Konica Minolta din segmentul PRO & PRESS reprezintă echipamente fiabile și inovatoare pentru tipografii. Ele asigură o performanță ridicată, o calitate superioară a imprimării și o fiabilitate crescută, precum și o gamă largă de finisaje și opțiuni suplimentare, ceea ce le face o alegere ideală pentru profesioniștii din domeniul tipografic.