Ro

Konica Minolta AccurioPress 7120 - sistem alb/negru de producție

În stoc
Articol: AE1M021

AccurioPress 7120

KEEP YOUR BUSINESS IN THE BLACK

  • Calitate excepțională de imprimare de fiecare dată - Intelligent Quality Optimizer IQ-501, exclusiv, profită de istoria lungă a tehnologiei de imagistică Konica Minolta.
  • Dezvoltați-vă afacerea - Misiunea noastră este să vă împuterniciți să vă dezvoltați afacerea cu soluțiile noastre. Accurio-Press 7120 este un exemplu excelent, ajutându-vă cu varietatea sa extinsă de suporturi, de la hârtie subțire la cea groasă (până la 350 g/m2), inclusiv plicuri. În plus, biblioteca noastră de stocuri oferă o mulțime de capabilități de profilare media pentru a vă asigura că puteți accesa întotdeauna setarea potrivită pentru cea mai bună ieșire disponibilă.
  • Creșteți-vă eficiența operațională - Noua noastră generație de sisteme de producție a fost concepută pentru a crește timpul de funcționare al presei și tipăririi dvs., economisind timp. Gama lor de noi funcții vă permite produce mai repede produse de imprimare de valoare mai mare. Iar cu Intelligent Quality Care Unit, obțineți întotdeauna calitatea de imprimare dorită. Adaptați-vă competențele și automatizați-vă fluxul de lucru, permițând liniei dvs. de producție să devină o soluție end-to-end. Prin împerecherea AccurioPress 7120 cu unul dintre mai multe dintre dispozitivele noastre de finisare profesionale în linie – cum ar fi realizarea de broșuri, perforarea sau legarea – vă puteți îmbunătăți productivitatea la maximum.
 

 

 

Imprimare Alb-negru
A3 (color / monocrom): 0/76
SRA3 (color / monocrom): 0/74
Greutate hârtie: 40–350 g/m2
Formate hârtie (mm): 95 × 139, 324 × 483 mm (optional)
Preţul întrebați
Aflați prețul


Condițiile de livrare sunt stabilite în fiecare caz individual.
Acestea depind de greutatea echipamentului, distanță, etaj și alți factori

Spre vârf