Ro

Konica Minolta AccurioPress C14000e - sistem color de producție

În stoc
Articol: AC0C021

Konica Minolta AccurioPress C14000/e

Alegeţi eficienţa simplă. Rethink graphical communication

  • Extindeţi-vă afacerea - Noul nostru sistem dispune de o varietate extinsă de medii de printare compatibile, de la hârtie subţire la hârtie groasă (până la 450 g/m2), hârtie embosată, plicuri, precum şi etichete din poliester şi cu decupare – şi asta să numim numai câteva. Imprimă pe coli de hârtie lungi de până la 1300 mm sau 900 mm în modul duplex.
  • Sporiţi-vă eficienţa operaţională - Proiectat să crească durata de funcţionare a presei şi să tipărească mai mult într-un interval de timp mai scurt. Funcţiile noi vă permit să realizaţi produse de tipărire cu o valoare mai mare mult mai rapid. Cu ajutorul unităţii inteligente Quality Care Unit, obţineţi calitatea dorită a printurilor de fiecare dată, la fiecare job.
  • Maximizaţi-vă investiţia - Timp de configurare redus drastic, oferindu-vă astfel o durată de funcţionare maximă şi posibilitatea de combinare cu diferite funcţii de finisare liniară şi de a produce volum mai mare ca niciodată
  • Îmbunătăţiţi fidelizarea clienţilor - Cu ajutorul AccurioPress C14000e care ajustează automat calitatea printurilor din mers, puteţi fi siguri că veţi produce întotdeauna exact calitatea pe care dvs. şi clienţii dvs. o aşteptaţi şi garantaţi astfel întoarcerea clienţilor dar nu şi returnarea produselor!
  • Automatizare şi economii de timp mai mari ca niciodată - IQ-501 oferă o automatizare extinsă pentru poziţionarea imaginii şi registraţie pe de-o parte şi un control al culorii pe de altă parte. Mai mult decât atât, noul senzor pentru mediile de printare detectează automat tipul, greutatea, grosimea şi suprafaţa fiecărui tip de hârtie de orice calitate, propunând substratul adecvat din catalogul de hârtie; totul pentru a reduce timpul petrecut de operator şi deşeurile la tipărire simultan cu creşterea productivităţii.

accuriopress-_c14000

accuriopress-_c14000

Imprimare Color
A3 (color / monocrom): 80
Greutate hârtie: 52–450 g/m²
Formate hârtie (mm): 330,2 × 487,7, 330,2 × 1 300
Preţul întrebați
Aflați prețul


Condițiile de livrare sunt stabilite în fiecare caz individual.
Acestea depind de greutatea echipamentului, distanță, etaj și alți factori

Spre vârf