Ro

Konica Minolta AccurioPress C7100 - sistem color de producție

În stoc
Articol: A9VP021

AccurioPress C7100

  • Automatizare inteligentă - Prin detectarea instantanee a stocului de hârtie utilizat, senzorul opțional Intelligent Media IM-101 reduce semnificativ timpul de producție. În același timp, unitatea opțională de verificare inteligentă a calității - IQ-501 - asigură o consistență perfectă a culorilor și o înregistrare față-verso în timp real, pentru fiecare print în parte.
  • Finisare îmbunătățită - Întregul portofoliu de sisteme AccurioPress oferă o gamă vastă de finisaje pentru efectuarea broșurilor, precum și multe alte funcții suplimentare. Unitatea de finisare dezvoltată de Konica Minolta: TU-510, primul dispozitiv de tăiere în linie din lume, introdus cu succes pe sistemul de înaltă producție AccurioPress C14000, este acum disponibil și pentru seria AccurioPress C7100.
  • Calitate ireproșabilă - Cel mai recent toner Simitri V de la Konica Minolta este ecologic și dezvoltat pentru a oferi performanță. Topirea rapidă, eficiența energetică și întreținerea redusă, oferă o calitate superbă a culorilor, pe o gamă extinsă de suporturi, cu grosimi de până la 400 g/m2. În combinație cu rezoluția de ieșire de 3.600 dpi echivalent x 2.400 dpi, sunt obținute rezultate remarcabile chiar și din cele mai lungi tiraje.
  • Capacități avansate - Cu funcția de printare duplex automată, pentru lungimi de până la 900 mm, și o flexibilitate superioară de manipulare a suportului media texturat, utilizarea echipamentelor este atât de simplă încât și cele mai complexe joburi pot fi gestionate de către un singur operator.
  • Durabilitate excepțională - Printre noile tehnologii încorporate, se numără un tambur gresat ce oferă o durabilitate mai îndelungată, un sistem Corona cu fir dublu, ce beneficiază de curățare automată, o soluție optimizată pentru transportarea hârtiei, precum și un sistem de dublă înregistrare a suportului media, ce oferă compatibilitate îmbunătățită și precizie la alimentare.
Imprimare Color
SRA3 (color / monocrom): 53/58
Greutate hârtie: 52–400 g/m²
Formate hârtie (mm): 330,2 × 487,7, 330,2 × 1 300
Preţul întrebați
Aflați prețul


Condițiile de livrare sunt stabilite în fiecare caz individual.
Acestea depind de greutatea echipamentului, distanță, etaj și alți factori

Spre vârf