Închirierea copiatoarelor pe termen lung.
Înlocuirea gratuită a echipamentului învechit cu unul nou.

Disponibilitatea sistemelor multifuncţionale, scanerelor, imprimantelor, copiatoarelor și altor articole de birotică este o condiție indispensabilă pentru optimizarea procesului de lucru și construirea unei afaceri de succes. Pentru dotarea completă a oficiilor cu astfel de dispozitive se cer investiţii semnificative. O alternativă a procurării lor poate fi închirierea de echipamentelor de birou pentru orice cerere specială. Închirierea echipamentelor de birou în condiții moderne devine din ce în ce mai actuală.

În plus, apar modificări noi ale echipamentelor inovatoare pe piața echipamentelor de birou, care îmbunătăţesc simţitor condițiile de lucru și productivitatea procesului de lucru al oficiului. Achiziționarea de echipamente noi în această situație nu este rentabilă, deoarece, pe lângă costurile achiziționării de echipamente, este necesar să se ia în calcul costul livrării, instalării și reglării echipamentului, întreținerii acestuia, achiziționării consumabilelor și asigurării permanente a modernizării echipamentelor de birou. O a doua opțiune este apelarea la serviciile centrelor poligrafice. Dar aceasta optiune este recomandabilă atunci când se face o comandă singulară de volum mare, or, activitatea curentă a oficiului implică operativitate. În același timp, costul tipăririi unei pagini de document în cazul închirierii de echipamente va fi mult mai ieftin.

Principalele avantaje ale închirierii echipamentelor de birou

 

Închirierea echipamentelor de birou oferite de compania STRONGHOLD înseamnă întreţinere completă a echipamentelor de printare închiriate, situaţie în care Beneficiarul nu cumpără echipamente de birou, ci rezultatul funcţionării lor – serviciul de printare și prelucrare a documentelor finite. Costul chiriei echipamentelor de birou include costul amortizării echipamentelor, costul consumabilelor, întreținerii echipamentelor, care prevede înlocuirea gratuită a pieselor de schimb, instalarea și actualizările de software. Instalarea echipamentelor la Beneficiar, punerea în funcțiune și întreținerea lor este efectuată de ingineri certificați ai companiei noastre, cu o vastă experiență de lucru, care garantează funcționarea ireproşabilă a echipamentelor închiriate de dvs. pe tot parcursul perioadei de închiriere.

Costul închirierii unei imprimante sau MFP variază în funcţie de modelul concret, caracteristicile tehnice ale dispozitivului și opțiunile suplimentare. Pentru a începe cooperarea, se încheie contractul de închiriere, după care noi vom instala echipamentele necesare în oficiul Beneficiarului. În continuare, asigurarea funcţionalităţii echipamentelor închiriate și aprovizionarea cu consumabile şi-o asumă specialiștii companiei noastre. Sarcina dvs. este să respectați regulile de exploatare a echipamentelor în conformitate cu documentația care le însoţesc și să asiguraţi accesul inginerilor noștri la întreținerea de rutină a echipamentului. Plata pentru închirierea echipamentelor este efectuată de Beneficiar o dată pe lună, în conformitate cu tariful ales.

La moment compania Stronghold oferă în arendă urmatoarele modele de multifuncționale:

Konica Minolta bizhub 225i (A3, b/w)
De la €20/lună

Konica Minolta bizhub C257i (A3, color)
De la €60/lună

Konica Minolta bizhub C250i (A3, color)
De la €74/lună

Sunați-ne, și vă vom oferi detalii!