Konica Minolta introduce pe piață o nouă serie de sisteme de tipar digital color AccurioPress C7100, dotată cu tehnologii inovatoare pentru a crea noi oportunități de business.
Clienții au acum ocazia de a-și dezvolta afacerile cu ajutorul unor sisteme mai inteligente care pot oferi consumatorilor finali produse impecabile, prin caracteristicile de automatizare și finisare îmbunătățite, capabilitățile avansate și durabilitatea extinsă a noilor sisteme AccurioPress C7100.

Ca succesor al seriei de succes AccurioPress C6100, noul model AccurioPress C7100 rulează până la 100 de pagini pe minut (ppm), în timp ce AccurioPress C7090 printează până la 90ppm.
Dotată cu tehnologii inovatoare ce pun accent pe optimizarea performanței și creșterea producției, seria AccurioPress C7100 alimentează succesul afacerii clienților noștri.


 
Extinderea și eficientizarea afacerilor clienților Konica Minolta
„Noua serie AccurioPress C7100 reprezintă evoluția seriei de mare succes - C6100. Acest lucru reprezintă un alt pas important înainte, pe măsură ce continuăm să dezvoltăm și să extindem ofertele din portofoliu. Noile modele oferă o impresie puternică și dețin multe funcții cu adevărat eficiente. Acestea își aduc aportul în susținerea și eficientizarea afacerilor clienților noștri”, a declarat Karl Friedrich Edenhuizen, Product Manager la Konica Minolta Business Solutions Europe.


 
Calitate ireproșabilă
Cel mai recent toner Simitri V de la Konica Minolta este ecologic și dezvoltat pentru a oferi performanță. Topirea rapidă, eficiența energetică și întreținerea redusă, oferă o calitate superbă a culorilor, pe o gamă extinsă de suporturi, cu grosimi de până la 400 g/m2. În combinație cu rezoluția de ieșire de 3.600 dpi echivalent x 2.400 dpi, sunt obținute rezultate remarcabile chiar și din cele mai lungi tiraje.
 
Capacități avansate
Cu funcția de printare duplex automată, pentru lungimi de până la 900 mm, și o flexibilitate superioară de manipulare a suportului media texturat, utilizarea echipamentelor este atât de simplă încât și cele mai complexe joburi pot fi gestionate de către un singur operator.
 
Automatizare inteligentă
Prin detectarea instantanee a stocului de hârtie utilizat, senzorul opțional Intelligent Media IM-101 reduce semnificativ timpul de producție. În același timp, unitatea opțională de verificare inteligentă a calității - IQ-501 - asigură o consistență perfectă a culorilor și o înregistrare față-verso în timp real, pentru fiecare print în parte.
 
Finisare îmbunătățită
Întregul portofoliu de sisteme AccurioPress oferă o gamă vastă de finisaje pentru efectuarea broșurilor, precum și multe alte funcții suplimentare. Unitatea de finisare dezvoltată de Konica Minolta: TU-510, primul dispozitiv de tăiere în linie din lume, introdus cu succes pe sistemul de înaltă producție AccurioPress C14000, este acum disponibil și pentru seria AccurioPress C7100.

AccurioPress-C7100-C7090-studio-picture-EM3_3802_5.jpg
 
Durabilitate excepțională
Printre noile tehnologii încorporate, se numără un tambur gresat ce oferă o durabilitate mai îndelungată, un sistem Corona cu fir dublu, ce beneficiază de curățare automată, o soluție optimizată pentru transportarea hârtiei, precum și un sistem de dublă înregistrare a suportului media, ce oferă compatibilitate îmbunătățită și precizie la alimentare.
 
Edoardo Cotichini, Senior Manager Professional Print la Konica Minolta Business Solutions Europe: „Evoluăm în concordanță cu abordarea noastră de parteneriat pentru a oferi clienților noștri posibilitatea de a reevalua și redescoperi comunicarea grafică, într-o lume în care singurul lucru constant este schimbarea. Misiunea Konica Minolta de a sprijini transformarea companiilor clienților săi, oferind predicții asupra potențialelor provocări și creând soluții împreună, oferă acestora posibilitatea de a reevalua viteza de reacție. ”